Categorie archief: Geen categorie

Update

Beste strandpaviljoenlopers,

krantenbericht-pzc

krantenbericht in de PZC

Na een verrassend krantenbericht en een 3e overleg met medeorganisators Ralph en Günter is er het volgend nieuws:

  • Verzamelen op zondag 19 mei tussen 10.30 en 11.00 uur bij familie-park de KanovijverHier bevindt zich een ruime gratis parkeergelegenheid.
  • Aangezien wij starten in Domburg bij Strandpaviljoen Brooklyn Beach regelen wij een enkele reis met de bus. (de kosten voor de bus van 220 euro zullen worden gedeeld door het aantal inzittenden). De opstapplaats bevindt zich op het parkeerterrein van familie-park de Kanovijver.
  • Wanneer we het laatste strandpaviljoen (http://www.strandpaviljoenpantarhei.nl) gepasseerd zijn, zijn we nog slechst 2 km van de finishlocatie verwijderd. Nog een extra lus over de mooie Boulevard van Vlissingen en we zijn bij familie-park de Kanovijver. Dit zal zo rond 14:00 uur zijn. Er is douchegelegenheid beschikbaar gesteld door de reddingsbrigade. Deze bevinden zich op het badstrand onderaan de boulevard (500 mtr vanaf de finish). Helaas beschikken deze alleen over koud water. Maar opfrissen behoort dus tot de mogelijkheden ;-) .
  • Na het evt. opfrissen hebben wij een after run party georganiseerd bij familie-park de Kanovijver. We hebben gereserveerd voor een barbeque waarvoor de kosten op 19 euro per persoon zullen komen (zonder drankjes).

Zie hier de route die Günter al voor ons heeft verkend.

Na de start vanaf Brooklyn Beach komen wij o.a. langs:
Strandpaviljoen Scheldezicht in Westkapelle, De Zeeuwse Rivièra in Zoutelande, Kaapduin in Koudekerke, Piet Hein in Vlissingen en als laatste passeren wij Panta Rhei in Vlissingen.
Onderweg genoeg gelegenheid dus om je drinkvoorraad aan te vullen en evt. een pitstop te maken.

We hebben nog plaats dus meld je aan, je kunt ons mailen en daarin het volgende aangeven. Zie ook www.curlyisrunning.nl en/of volg ons op twitter (@paviljoenloop).

Naam:
Naam weblog of twitteraccount:
Email:
Gebruik bus ja of nee:
Deelnemen aan de afterparty (barbeque) ja of nee:

Met sportieve groet,
Jacqueline de Bree